Thursday, June 14, 2012

sommer

 
Så begyndte ferien. Og jeg har en lang sommer drømmeliste. Sy kjoler til Flora, fotografere børnene og hverdagen, spise sundt, gå på loppis i Sverige. Læse Virginia Woolfs Bølgerne, begynde på yoga igen, se franske sort hvid film fra 60'erne, køre til Svinkløv, sejle en dag til Læsø, og til København.

5 comments:

 1. Hvor lyder det dog som nogle fantastiske sommerdrømme. Jeg bliver jo helt inspireret til ture i det blå. Tak for det - og husk at nyde det hele. Sommeren er altså bare det bedste...

  ReplyDelete
 2. Hvor vidunderligt det lyder! Fantastiske billeder.

  ReplyDelete
 3. Det lyder skønt det altsammen, og det er dine sommerfotos også :) Vi skal også til Sverige - faktisk planlægger vi at være næsten 3 uger deroppe, hvilket er lidt en satsning med 2 små børn og ingen vaskemaskine! Og så skal vi selvfølgelig til Nordjylland og bade i Vesterhavet og spise is med sand mellem tæerne og saltvand i håret :) Og super dejligt, du kommer til Kbh - hvornår i august er det mon...? Lad os mailes ved og aftale nærmere.

  ReplyDelete
 4. Det ska bli spännande att åka och bada med Majlis för första gången. Vi ska åka till en djurpark som ligger rätt nära oss. Jag hoppas vi kommer att åka till Hälsingland och bo på en hälsingegård. Jag vill baka och sy. Plocka blommor. Dreja stora blomkrukor. Och vila.

  ReplyDelete
 5. Fina bilder. som vanligt :)
  jag ska arbeta, och gå på kent konsert och ha lite semester och åka till London med min lilla tjej och hälsa på hennes storasyster.
  läängtar! kram,Ica

  ReplyDelete