Sunday, July 15, 2012

sverige #2


Der var mange dejlige steder at se & besøge i Småland. Vi boede udenfor den lille by Rydaholm, som ligger lidt nord for Växjö.

Annas Kuriosa ved Ljungby

Særligt på Östregårds loppemarked fandt jeg mange ting, og det var ikke dyrt. Annas Kuriosa var fin, men dyr. I Rydaholm er der en genbrugsbutik. Og så er der huset i Hjortsberga, som ligger ved Alvesta. Det er et gammelt hus fyldt med alle mulige ting til salg, og det er absolut et besøg værd!

7 comments:

 1. Hvor heldigt at vores ødegård ligger i nærheden - skønt med dine guldkorn!

  ReplyDelete
 2. Ah du hittade dit. Det är tokigt där :P
  Men gillar man att rota är det ett paradis :)
  och Annas.. ja dyrt men väldigt fint.
  kram kram, Ica

  ReplyDelete
 3. Ica: det hus er helt specielt :) vi var der faktisk også sidste år, og da fandt jeg også mange fine ting hos ham :)

  ReplyDelete
 4. Hvis du skal på de kanter en anden gang, kan jeg anbefale Kirkens Korshær i Strømsnäsbruk, kun åbent lørdag fra kl. 10-14. Deres priser er helt i bund :) Har købt en masse Gustavsberg og Arabia tallerkner til 5 eller 10 kr. stk. Blondegardiner til 15 kr. stk. Gamle broderier til ingen penge, og så har de tøj,billeder, møbler og lamper og meget mere.

  ReplyDelete
 5. Så härligt det ser ut! Nästa år hoppas jag också hyra ett hus någonstnas och fara på riktigt många loppisar- jag längtar redan!

  ReplyDelete
 6. Tak for de gode tips - dem håber jeg, vi kan få gavn af :)

  ReplyDelete
 7. AnonymousJuly 17, 2012

  Hej igen søde Sophie. Velkommen hjem. Sikke nogle fine billeder, du er en god fotograf ;-). Og børnene er vel nok søde og blevet store. Hav en dejlig dag. Knus Sara.

  ReplyDelete