Sunday, August 19, 2012

sensommer


I fredags var børnehaven lukket og Flora & jeg nød en dag sammen. Vi læste mange bøger og spiste grød med æble & kanel. Snart er efteråret her.

9 comments:

 1. dage med tid til at være sammen :-)

  ReplyDelete
 2. Sikke nogle dejlige, dejlige billeder... Og hvor er Floras Pippi-trøje blevet fin! Vi har det så varmt, så varmt her, så vi tænker slet ikke på efterår endnu.

  ReplyDelete
 3. Inger Marie: tak! det blev min mor, der strikkede den. sig til, hvis jeg skal sende dig opskriften. den går fra 0-4 år og er vist enkel at strikke!

  ReplyDelete
 4. Ihh, Sophie tak - du må meget gerne sende en kopi af opskriften! Jeg er bestemt ikke nogen ørn til at strikke, men jeg vil så gerne, så jeg piller op og prøver igen og igen... Og også tak for din søde opmuntring ift. barsel og job. Lad os lige mailes ved :)

  ReplyDelete
 5. Jag bara älskar dina bilder! Så himla fina... Din lilla dotter i Pippi-tröjan.. <3

  ReplyDelete
 6. tusind tak, nanna. og i lige måde!

  ReplyDelete
 7. Fine Flora :) Jeg har spottet din magasin-holder i tråd? - hvor mon den er fra?
  -mette :)

  ReplyDelete
 8. Tak Mette! Magasinholderen har jeg købt hos Designtorget i Göteborg. De har en webshop www.designtorget.se, men den er nok lidt svær at sende med posten! Jeg kan anbefale jer en lille tur til Göteborg, nu da I bor heroppe nordpå. Byen er så hyggelig og er fyldt med fine små butikker & steder at drikke kaffe.

  ReplyDelete
 9. Skønne stemningsfulde billeder ;)

  ReplyDelete